Verzorging,
tijd voor jezelf

Plan je afspraak
online

Gelaatsverzorging, make-up, suikerontharingen en spraytanning. Geniet van een ontspannende Phytomer gelaatsverzorging, een huidverbeterende behandeling of laat je make-up van Bellápierre professioneel aanbrengen.
Ontvang persoonlijk advies op basis van jouw huid, je behandeling en wensen vanuit Mieke’s passie voor schoonheid.

Heb je een gevoelige huid? Voelt je gelaat getrokken of heb je last van kringen onder de ogen? Wil je iets specifieks aanpakken? Mieke stemt elke behandeling en advies af op jouw wensen. Ook voor doeltreffende behandeling van acné kan je bij Mieke terecht.

Wist je dat je ook jouw haar of nagels kan laten doen bij Mieke? Combineer jouw behandelingen op één adres en bespaar tijd. Genieten van een verzorging begint bij het plannen van je online afspraak.


We dare to be different!

Alleen maar voordelen tijdens de verzorging en ontspanning van onze klanten

1 ADRES, 1 PERSOON kapsalon, schoonheidsinstituut en nagelstudio
RUIME KEUZE behandelingen voor jouw dagelijkse verzorging
TIJD VOOR JEZELF ontspannen en gemoedelijke sfeer met focus op rust
PERSOONLIJK ADVIES jarenlange ervaring en kennis van de beste producten
HIGH QUALITY verzorgingsproducten voor jouw haar, huid en nagels

De beste verzorgingsproducten
en make-up voor je gelaat

Dat maken de producten van Phytomer en Bellapièrre zeker waar!

Alle ontspannende gelaatsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van Phytomer. De garantie op de beste verzorging van alle verschillende huidtypes.

Heb je een specifiek probleem of aandoening waar je wil aan werken, kies dan voor één van onze huidverbeterende behandelingen.

Aquarenew behandeling stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid, verwijdert de bovenste huidlaagjes en dus niet enkel de voelbare verhoorning en werkt super hydraterend. Daarbovenop stimuleert aquarenew de celdeling en bevordert het de elasticiteit van de huid. Je heb een onmiddelijk zichtbaar resultaat van een stralende, gladdere huid. Deze behandeling is aanpasbaar en dus geschikt voor ieder huidtype.

Dermalux LED behandeling hierbij wordt de huid bestraald met lage hoeveelheden goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. Huidcellen met energie werken beter en sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Kan ingezet worden voor elk huidtype en in geval van elk huidprobleem
Deze behandeling zit bij de Aquarenew en Nanopore steeds inbegrepen. Kan ook als afzonderlijke behandeling in kuurvorm.

Nanopore is een elektrische, pijnloze microneedling met een minimaal epidermaal trauma en minimale downtime.
Bij deze behandeling maken we een cocktail van nano-serums die worden ingezet voor pigmentbehandeling, rimpelvermindering, littekenbehandeling, foto-veroudering, ...

Aan de hand van ons huidanalyse toestel Safia, brengen Mieke jouw huid en eventueel onderliggende huidproblemen in beeld om op die manier een behandelplan op maat samen te stellen, Mieke kijkt verder dan wat met het blote oog zichtbaar is, en zorgt dat jij een gezonde huid krijgt en behoud.

 

De minerale make-up van Bellapièrre garandeert jou een stralende look en blijvend resultaat bij het aanbrengen. Mieke werkt enkel met producten die ook effectief het resultaat bereiken dat ze beloven. Je kan de producten van in het salon steeds online kopen. Mieke helpt je graag met enkele nuttige tips voor een stralende huid.

Shop de producten online

Combineer je dagelijkse verzorging
op 1 adres en bespaar tijd

Kapsalon, schoonheidsinstituut en nagelstudio, dat is Différence by Mieke!

Plan je afspraak online

Volg différence
Ontvang nuttige info, events en acties in je mailbox
© 2021 Différence GCV - Kerkstraat 7, 9290 Overmere - BTW BE 0648.979.488
Nieuwsbrief - Algemene voorwaarden - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Salon Différence gebruik van cookies. Meer informatie    OK